Radu Petrescu – delegat în Champions League, Marian Barbu – în Youth League

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 24, 2023

”Centralul” român va arbitra Lens (Franța) – PSV (Țările de Jos), partidă din grupa B a UEFA Champions League.

Partida va avea loc marți, 24 octombrie, de la ora 22:00, pe Stade Bollaert-Delelis, și va fi a doua arbitrată de Radu Petrescu în grupele acestui sezon de UCL, după Barcelona – Antwerp 5-0.

 

Din brigada pentru Lens – PSV mai fac parte asistenții Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu, al patrulea oficial Marcel Bîrsan, în timp ce în camera VAR se vor afla Cătălin Popa și, din Polonia, Tomasz Kwiatkowski.

 

Barbu, în Youth League

Marian Barbu a fost și el delegat în competițiile europene, în primul tur din UEFA Youth League. Acesta se va afla la centru la partida FK Sarajevo (Bosnia și Herțegovina) – FK Rukh Lviv (Ucraina), miercuri, 25 octombrie, de la ora 17:00, unde îi va avea alături pe asistenții George Neacșu și Adrian Vornicu. Cel de-al patrulea oficial va fi Nihad Ljajic, din Bosnia și Herțegovina. În tur, scorul a fost 1-1.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!