Prima întâlnire a grupului de lucru pentru implementarea VAR în Liga 1

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 12, 2019

Comisia Centrală a Arbitrilor împreună cu reprezentanți FIFA și IFAB vor avea în această lună la București o primă ședință a grupului de lucru.

Introducerea sistemului VAR în Liga 1 are mai mulți pași de îndeplinit. Pentru că la nivelul FRF există format un grup de lucru din luna septembrie pentru implementarea VAR în Liga 1, pe 14 și 15 octombrie, la București, va avea loc o primă întâlnire între mai mulți reprezentanți ai FIFA și IFAB, reprezentanți FRF, dar și din partea deținătorului de drepturi TV din Liga 1.

Din partea IFAB va fi prezent Thibaud Nijssen, manager Servicii Fotbalistice, iar de la FIFA vor fi prezenți doi reprezentanți, Moorghen Bhaveshan din partea departamentului de inovare a tehnologie a fotbalului și Michael Bossler, responsabil pentru educarea și instruirea arbitrilor.

Temele care vor fi abordate la această primă întâlnire vor fi despre modul de implementare al VAR în alte țări, prezentarea tehnologiei VAR, discuții despre educarea și instruirea arbitrilor.

Din partea CCA vor participa la seminar Kyros Vassaras, responsabil de instruirea arbitrilor VAR, Alexandru Deaconu, manager de proiect VAR în România și Augustus Constantin, staff suport pentru implementarea VAR.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!