Presedintele CCA, propus de FRF in Comisia de Arbitri UEFA / Alte decizii

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuaug. 14, 2014

Kyros Vassaras_600x250

Intrunit ieri, Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a adoptat o serie de decizii, unele dintre ele legate de activitatea arbitrilor si a observatorilor. 

Aprobă propunerea domnului Kyos VASSARAS (foto) pentru funcția de membru al Comisiei de arbitri a UEFA. 

Aprobă lista nominală a observatorilor oficiali pentru Liga a 2-a și Liga a 3-a, cu amendamentul că un număr de 3 președinți de AJF urmează a susține testul de verificare la o dată ulterioară, fiind absenți motivat la susținerea primului test. 

Aprobă modificarea art. 142 alin. 2 din RODAAF astfel cum a fost propus de CCA*. 

Aprobă clauzele financiare ale contractului ce urmează a fi încheiat cu domnul Kyros Vassaras, clauze ce urmează a fi negociate cu acesta din urmă. 

Aprobă propunerea domnului Auraș Brașoveanu, cu amendamentul că se introduc și competițiile de sală, cu privire la modalitatea de achitare a baremurilor. 

Aprobă lista nominală a observatorilor de arbitri pentru Liga I. 

* “sunt președinți de A.J.F., în functie, și au avut  activitate de arbitru cel putin la nivelul Ligii 2 sau Ligii a 3-a. Președinții de AJF, ce îndeplinesc condițiile anterior menționate, sunt de drept observatori de arbitri, delegarea acestora urmând a depinde de notele obținute la testările organizate de CCA în acest sens” (textul cu bold reprezintă modificarea) 

Celelalte decizii ale Comitetului Executiv le gasiti aici.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!