Ploaia a dus la amanarea unui joc din prima liga franceza

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuian. 19, 2014

Arb Bratolomeu_Fr_Olympique_Marseille-Valenciennes_

“Partida dintre Olympique Marseille şi Valenciennes, programată sâmbătă, la ora 18.00, în etapa a 21-a a campionatului Franţei, a fost amânată din cauza ploii torenţiale. Meciul trebuia transmis pe Digi Sport 3, iar decizia de amânare a fost luată la 15 minute după ora la care ar fi trebuit să înceapă jocul.”, scrie digisport.ro. Conform aceluiasi site, “Partida nu se va putea disputa nici duminică, deoarece meteorologii au anunţat că ploaia nu se va opri, iar Liga Profesionistă Franceză o va reprograma la o dată ce va fi anunțată ulterior.”

Arbitrii jocului de pe “Stade Vélodrome” au fost: Bartolomeu Varela (40 ani, foto: digisport), David Benech (42), Régis Gaillard (33) si rezerva Johan Hamel (33).

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!