PENIBIL! Asistenti cu fanioane improvizate, la un joc al Stelei/VIDEO

Postat de Ionut BorcanNici un comentariufeb. 02, 2014

asistent fara fanion_Steaua - Lokomotiv

Daca vrei sa fi respectat, in primul rand trebuie sa oferi respect. Dar atunci cand nu te respecti nici pe tine… Pai cum poate fi interpretata situatia arbitrilor asistenti de la amicalul Steaua – Lokomotiv Plovdiv (scor: 1-2), disputat ieri la Marbella (Spania)? Ambii s-au prezentat la stadion fara steaguri. Stiu, veti spune ca era obligatia organizatorilor sa le asigure fanioane. Insa un arbitru care se respecta are obiectul muncii la el. Nu mai vorbesc despre faptul ca era un joc international. Fie el si de pregatire. Plus ca era si televizat.

Si uite asa, cei doi au ajuns sa-si improvizeze cate un steag. “Ei au legat de bățul fanionului câte un tricou de culoare galbenă, care a servit de minune pe post de steag! Evident, puținii spectatori prezenți la meci s-au amuzat de situația iscată, chiar dacă cei doi tușieri nu au întâmpinat nicio problemă pe parcursul partidei.”, scrie digisport.ro.

Chiar daca a fost amuzant pentru cei care au urmarit jocul, mie mi s-a parut o situatie penibila pentru arbitri. De rasu’-plansu’, nu alta. 

Priviti si va minunati!

asistent fara fanion_Steaua - Lokomotiv_video

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!