Patru romani sunt prezenti la cursul arbitrilor de elita europeni

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuaug. 13, 2015

hategan_mediafax_600x388

În perioada 12-14 august, la Nyon, România are patru reprezentanți la cursul arbitrilor de elită din Europa organizat de UEFA

Ovidiu Hațegan (foto), Alexandru Tudor, Cristian Balaj și Teodora Albon sunt arbitrii români prezenți la seminarul UEFA în cadrul căruia susțin atât teste fizice, cât și teste teoretice. 

Cu excepția lui Cristian Balaj, care, din cauza unei probleme medicale, nu a participat la proba atletică, toți oficialii români au trecut testele fizice organizate de forul continental. 

Ovidiu Hațegan este reprezentantul României în categoria ”Elite”, la fel ca și Teodora Albon în fotbalul feminin. Alexandru Tudor și Cristian Balaj fac parte din First Category. 

În perioada 10-12 august, alți doi arbitri români, Marius Avram și Radu Petrescu, ambii din Second Category, au participat la cursul UEFA pentru arbitri adiționali. 
Foto: Mediafax 

Sursa: frf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!