Ovidiu Hațegan revine pe teren într-un meci oficial după mai bine de un an de zile

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiun. 01, 2023

După mai bine de un an de zile, Ovidiu Hațegan va conduce din nou la centru un meci oficial.

Arbitrul în vârstă de 42 de ani a fost delegat de CCA la partida Unirea Ungheni – Corvinul Hunedoara, manșa tur a barajului de promovare în Liga 2. Meciul se va juca sâmbătă, 3 iunie, de la ora 18:00, și va fi transmis în direct pe platforma www.frf.tv, la fel ca și celelalte 4 partide din play-off-ul de promovare în al doilea eșalon.

Hațegan va fi ajutat de asistenții Sebastian Gheorghe și Alexandru Corb, iar cel de-al patrulea oficial va fi Mircea Ardelean. Observator de arbitri va fi Ioan Onicaș.

La finalul lunii martie a anului trecut, Ovidiu Hațegan a suferit un infarct miocardic acut la finalul unui antrenament. Intervenția chirurgicală a fost una cu succes, centralului fiindu-i montat un stent. La momentul acela, Hațegan se afla inclusiv pe lista arbitrilor care urmau să facă deplasarea în Qatar pentru Campionatul Mondial spre finalul anului. A avut nevoie de o perioadă de recuperare, dar și-a reluat activitatea în camera VAR la doar 3 luni după operația prin care a trecut, la Supercupa României, primul meci cu sistem VAR în fotbalul românesc. Ulterior s-a aflat în camera VAR și la meciuri importante pe plan european.

Ultimul meci oficial pe care Ovidiu Hațegan l-a condus la centru a fost Olympique Lyon – FC Porto, 1-1, disputat pe 17 martie 2022, în Europa League. Pe 20 aprilie, anul acesta, Ovidiu a fost invitat de UTA să arbitreze un joc-școală între echipa de seniori și cea Under 18.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!