Ovidiu Haţegan arbitreaza Belarus – Franţa

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariusept. 02, 2016

Începutul lunii septembrie va consemna startul campaniei europene de calificare la Campionatul Mondial care va fi găzduit peste doi ani de Rusia. Pentru fotbalul din România, prima etapă a preliminariilor nu va însemna doar debutul echipei naţionale, care va întâlni Muntenegru pe 4 septembrie, de la ora 21:45, la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena, ci şi prima delegare a unei brigăzi de arbitri de la noi din ţară.

După ce anul acesta a oficiat partide la Campionatul European şi Jocurile Olimpice, Ovidiu Haţegan se află din nou în atenţia publicului, fiind delegat la un meci din preliminariile Campionatului Mondial. El va conduce la centru partida din grupa A, dintre Belarus şi Franţa, programată pe 6 septembrie, de la ora 21:45, ora României, pe stadionul Borisov Arena din Borisov.

Haţegan va fi ajutat la linii de Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, în timp ce Sebastian Colţescu va fi al patrulea oficial, observatori fiind austriacul Fritz Stuchlik (pentru arbitri) şi finlandezul Teuvo Holopainen (delegat UEFA).

Cu o zi înaintea acestei partide, vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, va fi observator de arbitri la o altă partidă din preliminariile Cupei Mondiale. El a fost delegat la meciul dintre Georgia și Austria care se va disputa luni, 5 septembrie, de la ora 19:00, ora României, pe stadionul Boris Paichadze Dinamo Arena din Tbilisi.

Sursa:FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!