Oficiali români, la cursul UEFA avansat pentru arbitri de top

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariufeb. 06, 2023

În perioada 29 ianuarie – 1 februarie, la Roma s-a desfășurat cel de-al 31-lea curs UEFA avansat pentru arbitri de top, iar noii arbitri FIFA iau parte la cursul lor introductiv.

România a fost reprezentată de președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor – Kyros Vassaras, care este responsabil pentru tinerii arbitri, Alexandru Deaconu (mentor pentru doi arbitri tineri, din Macedonia de Nord și Andorra), Iuliana Demetrescu, care va fi prezentă la Campionatul Mondial Feminin, programat în vara acestui an, în Australia și Noua Zeelandă, și Radu Petrescu, care a condus în toamnă primul său meci din UEFA Champions League, și Dan Monea, responsabil pregătire fizică.

La acest curs au participat 27 de arbitri și 11 care au certificare VAR.

Articol de Daniel Lazăr

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!