Oficiali din România, prezenți la turneele finale Under 17

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuapr. 10, 2018

Țara noastră va avea doi reprezentanți printre oficialii de la campionatele europene U17 din acest an, atât în competiția masculină, cât și în cea feminină.

Arbitrul Horațiu Feșnic, 28 de ani, a fost delegat de UEFA să conducă partide la EURO, în Anglia, în perioada 4-20 mai. Pe listă se mai află „centrali” din Croația, Cehia, Estonia, Irlanda, Islanda, Olanda și Turcia.

Tot la Campionatul European U17, dar feminin, va fi prezentă și Irina Mîrț, în calitate de observator de arbitri. Turneul va fi găzduit de Lituania, în perioada 9-21 mai.

Naționala U17 masculină și cea U17 feminină au fost prezente la Turul de Elită, ultimul premergător Campionatului European, dar au ratat calificarea la turneele finale. 

Sursa: frf

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!