OCTAVIAN SOVRE,PRIMUL ARBITRU ASISTENT DIN ROMANIA PE LISTA FIFA PENTRU ANUL VIITOR

Postat de Cosmin VaidaNici un comentariunov. 16, 2014

arbitrul-octavian-sovre-14novValoarea arbitrului asistent orădean Octavian Şovre a fost recunoscută încă o dată de oficialii federali, care l-au plasat pe primul loc în lista arbitrilor asistenți FIFA din România. Cu alte cuvinte, acest fapt îl creditează pe Octavian Şovre drept cel mai bun arbitru asistent din România la ora actuală.

Comitetul Executiv al FRF a aprobat recent această listă cu propunerile ComisieiCentrale ale Arbitrilor pentru lista FIFA a anului viitor. De precizat că există o singură modificare faţă de acest an, una la nivelul arbitrilor asistenţi, acolo unde Aurel Oniţă a ajuns la limita de vârstă şi îşi va încheia cariera la finalul acestui  an, locul său pe lista FIFA fiind luat de Mircea Grigoriu, din Bucureşti.

 

 Octavian Şovre este nelipsit la diferitele etape de jocuri internaționale pe care UEFA le organizează, atât cele interțări pentru CampionatulEuropean cât și cele din cupele europene, Liga Campionilor și Europa Leaque.


Iată lista arbitrilor FIFA din România:

Arbitri

Ovidiu Haţegan, Istvan Kovacs, Marius Avram, Sebastian Colţescu, Radu Petrescu, Alexandru Tudor și Cristian Balaj

Arbitri asistenţi

Octavian Şovre, Mikloş Nagy, Valentin Avram, Vasile Marinescu, Ovidiu Artene,Sebastian Gheorghe, Adrian Ghinguleac, Mircea Grigoriu, Vladimir Urzică și Mircea Orbuleţ.

sursa: ebihoreanul.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!