Octavian Șovre candidează la functia de presedinte al AJF Bihor

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariufeb. 11, 2017

octavian-sovre_bihon.ro_600x401Octavian Șovre candidează la sefia AJF Bihor

De Teodor Biriş

Octavian Şovre şi-a depus dosarul pentru a candida la funcţia de preşedinte al AJF.

Lupta pentru funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Bihor se anunţă din ce în ce mai palpitantă.

Preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri şi arbitru FIFA în activitate, Octavian Şovre a decis să candideze, decizia fiind luată în ultimele zile.

Cel mai bun arbitru bihorean din toate timpurile, Şovre şi-a depus ieri dosarul de candidatură, fiind primul care a făcut până acum acest pas. Candidaturile se mai pot oficializa până luni, 13 februarie, la ora 12:00.

Patru candidaţi?

Până acum şi-au mai anunţat intenţia de a candida, actualul preşedinte Valer Vancea, arbitrul Radu Bitea, care şi-a prezentat programul într-o conferinţă de presă, iar luni a dat de înţeles că îşi va depune dosarul şi arbitrul asistent Iulius Timar.

Lista finală a candidaţilor o vom afla luni, după expirarea termenului limită, după care dosarele vor fi analizate de comisia de validare.

Alegerile sunt programate luni, 27 februarie, la Casa de cultură a sindicatelor, în cadrul Adunării Generale a AJF Bihor.

Important e ca din acest preconizat duel în patru pentru funcţia supremă la AJF Bihor să aibă de câştigat fotbalul bihorean.

Sursa: bihon.ro (Teodor Biriş)

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!