„O zi la Carei cu Istvan Kovacs”, un interviu altfel – marca Playsport (VIDEO)

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiun. 18, 2022
Istvan Kovacs și jurnalistul Justin Gafiuc, la Carei (Captură Playsport)

Istvan Kovacs a acordat zilele acestea un altfel de interviu celor de la Playsport, care au mers la Carei, orașul său natal. Vă recomand să urmăriți „Secretele lui Istvan Kovacs, dezvăluite în orașul său natal”, un material realizat de Justin Gafiuc. Veți descoperi și o altă față, poate pentru unii surprinzătoare, a celui care împarte dreptatea pe dreptunghiul verde.

Iată descrierea materialului, de pe Youtube:

„Am mers acasă la unul dintre puținii români „calificați” la Cupa Mondială din Qatar. Nu mai este o noutate faptul că Istvan Kovacs, cel mai bine cotat arbitru român al momentului, a fost inclus pe lista arbitrilor de la Cupa Mondială 2022 din Qatar. Într-un interviu EXCLUSIV Playsport, realizat la Carei, orașul natal al lui Kovacs, acesta ne-a dezvăluit câteva dintre secretele sale personale și profesionale.

România va fi prezentă la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar 2022. Istvan Kovacs este unul dintre arbitrii români selectați de FIFA să oficieze meciuri din cadrul World Cup Qatar 2022. După o absență de 36 de ani, țara noastră va fi reprezentată de un „central” care va arbitra dueluri din competiția desfăşurată în premieră iarna, în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie 2022.”

Click aici pentru materialul din Playsport.

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!