O romanca, delegata la Jocurile Olimpice de Tineret din China

Postat de Ionut BorcanNici un comentariumai 29, 2014

Petruta Iugulescu_Petrolul- U Cluj_150x185_ScoalaDeArbitri.RoPetruta Iugulescu a fost invitata sa participe la Jocurile Olimpice de Tineret, care vor avea loc in luna august a acestui an in China, la Nanjing. 

“Asistentul FIFA va face parte dintr-o brigadă ce are în componență două britanice: Morag Pirie (Scoția, 38 de ani) la centru și Natalie Anne Aspinall (Anglia, 32 de ani) la tușă. Brigada din care face parte și Petruța Iugulescu este singura din Europa ce va conduce partide în competiția feminină la Jocurile de la Nanjing. 

Cel mai recent, Petruța Iugulescu a fost delegată, alături de o brigadă condusă de Teodora Albon, la manșa tur a semifinalelor Ligii Campionilor feminine, Birmingham (Anglia) – Tyreso (Suedia) 0-0. 

În competiția feminină de la Jocurile Olimpice de Tineret, în perioada 14-27 august 2014, se vor înfrunta 6 reprezentative: Namibia (Africa), China (Asia), Slovacia (Europa), Mexic (America de Nord), Noua Guinee (Oceania) și Venezuela (America de Sud).”, informeaza site-ul frf.ro.

Nascuta pe 29 septembrie 1979, Petruta Claudia Iugulescu conduce CJA Dambovita, din toamna anului trecut. Este casatorita cu arbitrul Ionut Iugulescu (Liga 2) si are o fetita – Gabriela Teodora. In afara terenului, este profesoara de limba şi literatura romana la Colegiul Economic “Ion Ghica” – Targoviste.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!