O brigadă din Rusia va arbitra Armenia – România

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuoct. 07, 2016

”Centralul” rus Vladislav Bezborodov, 43 de ani, se va afla la centru la partida din 8 octombrie, de la Erevan, din preliminariile Campionatului Mondial 2018.

Arbitru FIFA din 2009, timp în care a adunat 50 de meciuri în competițiile internaționale, Bezborodov va fi ajutat la cele două tușe de conaționalii săi Valeri Danchenko și Maksim Gavrilin li de al patrulea oficial Sergei Ivanov.

Arbitrul întâlnirii de sâmbătă i-a mai arbitrat o singură dată pe tricolori, cei Under 19, în 2009, într-un meci pentru calificările Campionatului European de juniori. Atunci, Scoția s-a impus în fața României cu 3-0. Un alt joc pe care l-a condus și în care a fost implicată o echipă din țara noastră a fost FC Steaua București – Aalborg BK, 6-0, în 2014, în grupele Europa League. 

Sursa:FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!