O brigada din Romania va arbitra Borussia Dortmund, in Europa League

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuaug. 01, 2015

Val-Avram.M-Avram_HajdukSplit_630x421

Partida dintre Borussia Dortmund (Germania) si Wolfsberger (Austria), contand pentru mansa secunda din turul trei preliminar al Europa League, a fost incredintata unei brigazi din Romania. La centru se va afla Marius Avram, iar la liniile de margine Miklos Nagy si Valentin Avram. Iulian Calin va indeplini rolul celui de-al patrulea oficial.

Belgianul Paul Allaerts a fost desemnat observator de arbitri, iar Trefor Lloyd Hughes (Tara Galilor) – observator de joc.

Meciul se va disputa joi, 06 august 2015, pe “BVB Stadion Dortmund”, de la ora locala 20:30 (21:30, in Romania).

Partida din Germania este a treia pentru fratii Avram, in acest sezon de Europa League. Precedentele jocuri au fost: VPS – AIK Solna (2-2, turul 1 preliminar) si FK Mladost Podgorica si FK Kukesi (2-4, turul 2 preliminar). Daca la ambele a fost rezerva Adrian Comanescu, Miklos Nagy a fost asistent la primul meci, iar Mircea Orbulet la al doilea. 

Sursa foto: HajdukSplit

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!