NEAMŢ: PRIMII ”CENTRALI” DE LIGA 3 DUPĂ PATRU ANI

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuaug. 29, 2015

Judeţul Neamţ a fost, din 2011 până în 2015, unul fără reprezentare în loturile de arbitri de centru la nivelul primelor trei divizii. Acum, la finele programului „Tinere talente”, ediţia 2014-2015, sunt doi arbitri promovaţi

Este vorba despre romaşcanul Marius Diaconu (foto dreapta) şi despre Cosmin Apetrei (foto stânga), din Roznov. Aceştia au debutat la nivelul Ligii 3 în ultimele runde ale sezonului precedent. În această vară, la Buzău, au trecut cu brio testările fizice şi teoretice ale examenului pregătit de Comisia Centrală a Arbitrilor şi aşteaptă acum delegările.
 
De asemenea, în lotul de Liga 3 a promovat şi asistentul Răzvan Andrei, din Dumbrava Roşie.
 
Ultima dată când Neamţul a avut un arbitru de centru la nivelul primelor trei divizii a fost în 2011, an în care s-a retras Paul Meterciuc, din Târgu Neamţ.
 
În programul „Tinere talente”, ediţia 2015-2016, s-au mai înscris din Neamţ doi arbitri şi patru arbitri asistenţi. Speră să ajungă în lotul de „centrali” Andrei Antoce şi Alin Diaconu, fratele lui Marius Diaconu, iar în lotul de asistenţi Adrian Florea, Alexandra Lungu, Vlad Ţăranu şi Cosmin Cercel. Toţi şase au trecut cu bine de prima testare a programului, care a avut loc la Iaşi.
 

LIVIU MIHALCEA – NEAMȚ

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!