Mesajele arbitrilor FIFA romani pentru Alexandru Tudor, in ziua retragerii

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariudec. 14, 2018

Fiecare dintre cei 7 arbitri din tara noastra aflati pe lista FIFA i-au transmis un mesaj lui Alexandru Tudor (foto: frf.ro), la momentul retragerii din arbitrajul romanesc, prin intermediul Gazetei Sporturilor.

OVIDIU HAȚEGAN: „UN ADEVĂRAT PROFESIONIST!”

„Îi mulțumesc lui Sandu pentru tot sprijinul pe care mi l-a acordat în carieră atunci când am avut nevoie. A fost o onoare să fiu membru în brigada lui, să mergem la meciuri împreună și să primesc cele mai importante sfaturi. Când arbitra primele meciuri, eu eram doar un copil, iar apoi am devenit colegi și prieteni. Un adevărat profesionist, un coleg de la care am avut ce să învăț. Sper să rămână implicat și să ajute arbitrajul românesc. Multă sănătate și să-ți ajute Dumnezeu!”

ISTVAN KOVACS: „UN BUN EXEMPLU PENTRU TINERI”

„Îmi aduc aminte de primele testări fizice când am ajuns în lotul L1, Sandu deja era un arbitru consacrat și pregătit că să facă performanță! Au trecut de atunci 11 ani și pot să vă spun că, deși a înaintat în vârstă dă dovadă de aceeași seriozitate și pregătire profesională ca și atunci. A fost un bun exemplu pentru tinerii care am venit din urmă, ne-a ajutat cu sfaturile și cu experiența lui. Se încheie un capitol foarte frumos din viața lui, o carieră greu de egalat cu care poate să se mândrească! Te felicit, Sandu! Sunt sigur că vom mai lucra împreună! Tot binele din lume”

Celelalte 5 mesaje le puteti citi pe site-ul Gazetei Sporturilor (click aici).

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!