Meci in Europa League pentru Istvan Kovacs si echipa sa

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumart. 16, 2023

Săptămâna aceasta sunt programate noi partide din fazele eliminatorii ale competițiilor continentale, la una dintre acestea forul continental delegând o brigadă de arbitri din țara noastră.

Astfel, Istvan Kovacs se va afla la centru la meciul din UEFA Europa League dintre Real Sociedad (Spania) și AS Roma (Italia), arbitrul din Carei urmând a fi ajutat la cele două linii de către arbitrii asistenți Vasile Florin Marinescu și Mihai Ovidiu Artene, cel de-al patrulea oficial fiind Horațiu Feșnic. Ei vor fi ajutați din camera VAR de Bastian Dankert și Sören Storks (ambii din Germania).

Observator pentru brigada de arbitri va fi Thomas Einwaller (Austria), iar delegat de joc din partea UEFA a fost desemnat  Loukas Siotropos (Grecia).

Partida dintre Real Sociedad și AS Roma va avea loc joi, 16 martie, de la ora 22:00, pe Estadio de Anoeta din Donostia-San Sebastian.

Articol de Daniel Lazăr

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!