Marius Avram a condus Legia-St. Patrick’s, in preliminariile Champions League

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuiul. 20, 2014

Legia-StPatrick.s_Avram.Nagy.Marinescu_640x319

O brigada din Romania, condusa de Marius Avram, a oficiat saptamana aceasta la jocul Legia-St. Patrick’s, din prima mansa a celui de-al doilea tur preliminar al Champions League. Partida de la Varsovia s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, oaspetii conducand din minutul 38 pana in minutul 90+1.

Ceilalti componenti ai brigazii au fost: Miklos Nagy, Vasile Marinescu (asistenti) si Adrian Comanescu (rezerva). Observator pentru arbitri a fost neamtul Edgar Steinborn, rolul delegatului UEFA revenindu-i armeanului Armen Minasian.

Trei cartonase galbene a aratat arbitrul roman (1-2), iar colegii sai au semnalizat de 7 ori ofsaid (3-4), asa cum se poate vedea in statistica de mai jos, preluata de pe site-ul UEFA.

Legia-StPatrick.s_1-1_statistica_640x

 

Legia-StPatrick.s_M.Avram_640x499

Sursa foto: legia.com (Mateusz Kostrzewa)

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!