La doar 20 de ani,a arbitrat primul meci in Liga a III-a!

Postat de Cosmin VaidaNici un comentariuapr. 04, 2015

1517512_571408832947853_1734779399_nTânărul arbitru zălăuan Bogdan Cozorici,a debutat in Liga a 3-a la partida dintre Sănătatea Cluj şi CS Iernut, care a fost arbitrată la centru de către un alt sălăjean – Cătălin Roşu

În ultima perioadă, în paginile de ziare din Sălaj şi chiar din ţară se scria despre un protest al arbitrilor sălăjeni la adresa conducerii AJF Sălaj, dar şi despre situaţia agitată din fotbalul sălăjean, iar acest lucru nu a făcut bine nimănui.

Veştile bune au venit în cursul acestei săptămâni, când arbitrajul sălăjean a ieşit în faţă după ce doi arbitri sălăjeni de perspectivă au fost delegaţi la Liga a III-a, este vorba de Cătălin Roşu şi Bogdan Cozorici.

Dacă centralul Cătălin Roşu este la al doilea meci în Liga a III-a, pentru asistentul Bogdan Cozorici a fost un debut în eşalonul superior, la doar 20 de ani!

Cei doi fac parte din programul tinere talente, iar membrii Comisiei Centrale au deci ca aceştia să oficieze vineri după-amiază la partida dintrei Sănătatea Cluj şi CS Iernut

Din brigadă a mai facut parte Claudiu Doarvad din judeţul Hunedoara, în timp ce observatori au fost delegaţi Zoltan Szekely (Baia Mare) şi Viorel Vancea (Oradea).

Să mai spunem că anul trecut din programul tinere talente au mai facut parte Gabriel Almaş şi Sergiu Corb, care au şi promovat în Liga a III-a.
sursa: sportulsalajean

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!