La doar 15 ani, cel mai nou component al echipei ScoalaDeArbitri.Ro a oficiat la primul sau joc

Postat de Ionut Borcan8 Comentariiaug. 03, 2014

Bogdan Ciocoiu_arb_321x450Zilele acestea am citit un interviu despre debutul unui tanar arbitru ploiestean in varsta de doar 15 ani. Pe Bogdan Ciocoiu l-am cunoscut in urma cu vreo 3 luni, invitat fiind sa prezint o tema cursantilor scolii de arbitri prahovene. Scoala pe care acesta a absolvit-o ulterior, impreuna cu ceilalti 17 colegi.

Nascut pe 28 mai 1999, in Bucuresti, iar mai apoi ajuns in “capitala aurului negru”, Bogdan este pasionat, printre altele, de fotbal si IT. De 2 saptamani face parte din echipa “ScoalaDeArbitri.Ro”, avand deja cateva materiale publicate. Este inca la inceput, dar invata repede. Il felicit pentru debut si ii urez succes!

 

Mai jos puteti citi interviul acordat site-ului infoploiesticity, pe 31 iulie, dupa primul sau joc.

 

La doar 15 ani, tanarul arbitru ploiestean Bogdan Ciocoiu a arbitrat primul lui meci din cariera

Posted on 31 July 2014

 

Bogdan Ciocoiu_debut_640x352

SI EI FAC PARTE DIN JOCUL DE FOTBAL… CHIAR DACA NU SUNT ACTORII PRINCIPALI. SUNT INJURATI DES SI APLAUDATI RAR… INAINTE DE TOATE ACESTI ARBITRI SUNT TOT OAMENI, AU  TRAIRI, EMOTII SI SENTIMENTE… 

 

Pe 21 iunie, a.c., tanarul arbitru, a acordat in EXCLUSIVITATE un interviu amplu pentru site-ul nostru.

 

http://prahovazidezi.wordpress.com/2014/06/21/bogdan-ciocoiutanarul-arbitru-care-vrea-sa-calce-pe-urmele-lui-cristian-nica/

 

De anul acesta, Bogdan Ciocoiu  este arbitru  in  Lotul Judetean Prahova.

Nascut la Bucuresti, pe 28 mai 1999,  a debutat (la doar 15 ani) ca arbitru intr-un meci amical intre Tineretul Gorgota si Selectionata CJA Prahova.

Dupa debutul sau, i-am solicitat un scurt interviu, propunerea fiind primita cu multa bucurie de catre Bogdan.

Ce a urmat…

 

INFOPLOIESTICITY: De ce ai ales sa devii arbitru si nu fotbalist?

Bogdan Ciocoiu:  In primul rand vreau sa-i salut pe cei care citesc acest interviu! Arbitrajul implica o munca foarte grea , arbitrul trebuie sa sa ia o decizie intr-o fractiune de secunda.

INFOPLOIESTICITY: Ce te-a determinat sa urmezi cursurile scolii de arbitri?

Bogdan Ciocoiu: Am urmat aceste cursuri sfatuit fiind de catre persoane care cunosc fenomenul si din dorinta de a ajunge arbitru .

INFOPLOIESTICITY: Ce inseamna arbitrajul pentru tine? Ce astepti de la aceasta activitate?

Bogdan Ciocoiu: Arbitrajul mi-a schimbat viata, a devenit prioritatea principala. Vreau sa acumulez cat mai multe cunostinte si sa fiu cat mai pregatit in acest domeniu pentru a-mi face treaba cat mai bine. Deocamdata incerc sa ma gandesc doar la prezent si sa ma pregatesc tratand cu seriozitate fiecare meci pe care il arbitrez, implicit sa ajut arbitrajul romanesc.

INFOPLOIESTICITY: Ai vreun model printre cavalerii fluierului?

Bogdan Ciocoiu: Incerc sa urmaresc cat mai multe meciuri, deoarece consider ca am de invatat de la colegii mei care sunt mai experimentati si carora, daca le cer un sfat, nu ezita sa mi-l impartaseasca.

INFOPLOIESTICITY: Ce este mai importanta: pregatirea teoretica sau cea fizica? Cat timp le acorzi tu saptamanal?

Bogdan Ciocoiu: Amandoua sunt foarte importante deoarece sunt corelate. Le aloc un timp suficient incat sa-mi acorde incredere atunci cand arbitrez.

INFOPLOIESTICITY: Ce iti place si ce nu la un meci de fotbal ?

Bogdan Ciocoiu: Imi place atmosfera creata de suporteri, imi place cand arbitrez cei mai buni jucatori, dar nu imi place mentalitatea  pe care o au unele persoane fata de arbitrajul romanesc. Doresc sa ajut la schimbarea acesteia, dar nu putem acest lucru decat prin multa munca si prestatii cat mai bune la meciurile oficiate si sa dam dovada de unitate intre noi, arbitrii.

 INFOPLOIESTICITY: Unde te vezi peste 10 ani?

Bogdan Ciocoiu: Imi doresc sa fiu sanatos atat eu cat si colegii mei. De asemenea, cred ca orice arbitru isi doreste sa ajunga sa conduca meciuri la un turneu final sau sa arbitreze in cupele europene. In concluzie, acolo mi-as dori sa ajung si eu.

INFOPLOIESTICITY: Transmite-le, te rog, un mesaj iubitorilor de fotbal din Romania.

Bogdan Ciocoiu: Sanatate si sa fie alaturi de noi, arbitrii romani. Doamne ajuta!

 

N.R. II MULTUMIM TANARULUI ARBITRU SI II URAM O CARIERA CAT MAI LUNGA SI FRUMOASA IN ARBITRAJ !

 

Sursa: infoploiesticity

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!