La București se organizează o nouă școală de arbitri. Lectori vor fi arbitrii internaționali Marcel Bîrsan, Adrian Ghinguleac și Radu Petrescu

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariusept. 11, 2022

Comisia Municipală a Arbitrilor din cadrul Asociației Municipale de Fotbal București va organiza o nouă școala de arbitri. Mai jos este anunțul primit de la CMAB.

#DEVINOARBITRU

? Pe 22 septembrie a.c., in sala de sedinte a Hotelului “Sport”, vor debuta cursurile unei noi promotii a Scolii Municipale de Arbitri.

? Lectori ai cursurilor vor fi arbitrii nostri internationali Marcel Birsan, Adrian Ghinguleac si Radu Petrescu.

? Toate detaliile le puteti afla la tel. +40 (720) 501 033 (dl. Daniel Simtion) sau la adresa de e-mail “arbitraj@amfb.ro”.

? Asadar, dragi tineri si tinere, cu varsta intre 14 si 34 ani, va asteptam in numar cat mai mare pentru a descoperi tainele regulilor de joc si, bineinteles, pentru a fi retribuiti pentru munca prestata. Asociatia noastra are printre cele mai mari remuneratii din tara, indiferent de categoria jocului: fotbal pe teren redus, juniori sau seniori.

? In acest proiect vom fi alaturi de Federatia Romana de Fotbal, care, prin mijloace proprii, va sprijini solicitarile voastre: https://www.frf.ro/recomandate/video-fii-parte-din-joc-fii-arbitru-proiect-national-de-atragere-a-tinerilor-in-arbitraj/.

? Va rugam sa ne ajutati cu distribuirea acestei postari, astfel incat toti tinerii sa aiba optiunea de a practica aceasta activitate!

? Va multumim, urandu-va, totodata, mult succes!

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!