Kyros Vassaras: ”Arbitrii sunt gata de startul campionatului!”/Imagini de la testarea arbitrilor din Liga 1

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiul. 06, 2019

Marți, 2 iulie, și miercuri, 3 iulie, arbitrii care vor oficia în sezonul viitor al Ligii 1 au fost testați teortic și fizic.

Prima testare a fost cea teoretică și a avut loc la Casa Fotbalului, pe 2 iulie, în timp ce testele fizice au fost susținute miercuri, 3 iulie, la Centrul Național de Fotbal Buftea. Tot marți, au susținut examenul de evaluare și observatorii de arbitri pentru Liga 1.

27 de arbitri “centrali” și 34 de asistenți, băieți și fete, au susținut testarea fizică la Buftea sub supravegherea președintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, și a altor membri ai CCA.

“Toți arbitri sunt gata de startul campionatului, toți sunt pregătiți. Testele au decurs foarte bine! La fel ca și fotabliștii, indiferent de vreme, trebuie să-și facă foarte bine meseria!”, a declarat Kyros Vassaras la finalul testării.

“Nu am avut parte de vacanță, dar îmi place foarte mult meseria pe care o fac. Experiența de la EURO U21 a fost una senzațională, mă bucur foarte mult pentru rezultatul echipei noastre naționale, am fost în tribune alături de ei. E o perioadă grea acum, dar ne pregătim pentru un întreg sezon!”, a mărturisit Istvan Kovacs.

De asemenea, cel mai bun arbitru român la această oră, Ovidiu Hațegan, spune că este pregătit pentru noul sezon: “Ne propunem să avem un an bun, să eliminăm pe cât posibil greșelile mari. VAR ne-ar asigura liniște, nu ar mai fi discuții la finalul partidelor. Mă gândesc la Campionatul European de anul viitor, normal, mi-aș dori să arbitrez mai mult decât am făcut-o la EURO în 2016!”.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!