Kyros Vassaras a participat la seminarul instructorilor de arbitri FIFA

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumart. 20, 2019
Kyros Vassaras, discutand cu fostul arbitru FIFA danez Jørn West Larsen

In perioada 11-16 martie 2019, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, a participat la seminarul instructorilor de arbitri FIFA, de la Doha. Intalnirea din capitala Qatarului a reunit 100 de instructori (50 fitness, 50 tehnic) din intreaga lume.

In vederea realizarii unor noi materiale didactice, s-a discutat despre diverse situatii intalnite la jocuri si s-au analizat incidente si greseli de la unele meciuri internationale. Au fost analizate si partile pozitive si cele negative ale sistemului VAR.

De asemenea, instructorii au participat si la o tema practica, la care au fost prezenti si arbitri din Doha.

”A fost un privilegiu să fiu invitat de FIFA ca instructor la acest seminar. Totul a fost organizat excelent și a fost o experiență foarte bună, deoarece am avut ocazia să facem schimb de experiențe și bune practici în ceea ce privește eficienta implementare a sistemului VAR în fotbalul nostru”, a declarat Kyros Vassaras, pentru frf.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!