Ivan Bebek si Arnold Hunter au fost retrogradati

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuiun. 11, 2016

Comitetul de Arbitri al UEFA a modificat listele cu arbitri FIFA. Există doar două schimbări: Ivan Bebek din Croația a fost retrogradat de la Elite Group dupa numai un an, în „First Group”si  Arnold Hunter din Irlanda de Nord a fost retrogradat in „Second Group”.

 In cadrul reuniunii din 8 iunie, Pierluigi Collina a avut si un mesaj pentru arbitri:”Mai bine arati in mod continuu performante slabe si dovedesti ca defapt tu nu esti un arbitru de elita decat sa ai o seara de cosmar.”

Romania este reprezentata de Ovidiu Hategan in Elite , Alexandru Tudor si Istvan Kovacs in First Group , Cristi Balaj, Marius Avram, Sebastain Coltescu si Radu Petrescu in Second Group.

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!