Iuliana Demetrescu și Petruța Iugulescu debutează la EURO 2022

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiul. 12, 2022
Iuliana Demetrescu și Petruța Iugulescu

Iuliana Demetrescu și Petruța Iugulescu vor debuta astă-seară la Campionatul European de fotbal feminin, găzduit de Anglia. Cele două reprezentante ale României vor oficia la partida Danemarca – Finlanda, din cadrul grupei B. Va fi primul meci condus de Iuliana Demetrescu la un Campionat European de senioare. În prima etapă din faza grupelor ea a fost rezervă la jocul dintre Germania și Danemarca (scor: 4-0).

Pentru Petruța Iugulescu acest turneu final este al treilea consecutiv la care participă, după cele din 2013 (Suedia) și 2017 (Olanda).

Programat inițial pentru 2021, dar amânat din cauza pandemiei de COVID-19, EURO 2022 a început pe 6 iulie și se va încheia pe 31 iulie. Este a doua ediție la care participă 16 echipe.

Finala celei de-a 13-a ediții a CE se va disputa pe stadionul Wembley, din Londra.


DENMARCA – FINLANDA
Grupa B, 12.07.2022, 19:00
Stadion: MK, Milton Keynes

Arbitru: Iuliana Demetrescu (ROU)
Arbitru Asistent 1: Petruta Iugulescu (ROU)
Arbitru Asistent 2: Anita Vad (HUN)
Al Patrulea Oficial: Cheryl Foster (WAL) 

VAR: Pol van Boekel (NED)
AVAR: Ella De Vries (BEL)
Observator – Arbitri: Wendy Toms (ENG)

Delegat UEFA: Ronit Glasman (ISR)

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!