Iuliana Demetrescu și Mihaela Țepușă vor arbitra la Cupa Mondială de Fotbal Feminin

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuian. 19, 2023

FIFA a făcut cunoscută lista oficialilor selectați pentru a arbitra la Cupa Mondială de Fotbal Feminin din 2023, printre cei selecționați fiind nominalizați și doi arbitri din țara noastră.

Iuliana Demetrescu este pe lista arbitrilor de centru din partea UEFA, alături de aceasta pe listă mai figurând Maria Ferrieri (Italia), Cheryl Foster (Țara Galilor), Stephanie Frappart (Franța), Marta Huerta de Aza (Spania), Lina Lehtovaara (Finlanda), Ivana Martincic (Croația), Kateryna Monzul (Ucraina), Tess Olofsson (Suedia), Esther Staubli (Elveția) și Rebecca Welch (Anglia).

Pe lista arbitrilor asistenți a fost selecționată și Mihaela Țepușă. Cupa Mondială de Fotbal Feminin va fi găzduită de Australia și Noua Zeelandă, în perioada 20 iulie – 20 august 2023.

Articol de Daniel Lazăr

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!