Iuliana Demetrescu și Alina Peșu, delegate în Women’s Champions League

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 16, 2023

Miercuri, 18 octombrie, două brigăzi din România vor conduce meciuri din manșa secundă a play-off-ului pentru grupele UEFA Women’s Champions League.

La partida dintre Rosengard (Suedia) și Spartak Subotica (Serbia) a fost delegată o brigadă condusă de Iuliana Demetrescu, din care mai fac parte arbitrii asistenți Mihaela Țepușă și Roxana Ivanov, în timp ce Cristina Trandafir va fi al patrulea oficial.

Meciul se dispută la Malmo, miercuri, 18, octombrie, de la ora 19:00. În tur, gruparea din Suedia s-a impus cu 2-1.

Tot în aceeași zi, dar de la ora 20:30, Alina Peșu va fi central în meciul pe care Real Madrid îl joacă în deplasare la Valerenga (Norvegia). Din aceeași brigadă mai fac parte Petruța Iugulescu și Daniela Constantinescu (arbitri asistenți), precum și Ana Maria Terteleac (al patrulea oficial). În meciul tur, Real Madrid a câștigat cu 2-1.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!