Istvan Kovacs va conduce finala Cupei Națiunilor din Golf

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuian. 18, 2023

După ce a aflat că a fost nominalizat pentru Campionatul Mondial al Cluburilor, Istvan Kovacs a fost delegat să conducă și finala Cupei Națiunilor din Golf, Irak – Oman.

Partida este programată joi, 19 ianuarie, pe International Stadium din Basra. Invitat să arbitreze la turneul aflat la ediția cu numărul 25, Kovacs va bifa astfel al treilea joc în competiție, după ce a arbitrat și meciul de deschidere plus încă o partidă din faza grupelor.

”Centralul” român îi va avea alături pe colegii săi din brigadă, pe asistenții Vasile Marinescu și Mihai Artene. Arbitrul de rezervă va fi Salman Falahy (Qatar), în timp ce în camera VAR se vor afla Jeremy Pignard (Franța) și Jiyedh Redouane (Maroc).

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!