Istvan Kovacs, un nou meci în grupele Champions League

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuoct. 04, 2022
© FOTO Răzvan Păsărică/SPORT PICTURES

După delegarea din prima etapă UEFA Champions League, la meciul dintre Dinamo Zagreb și Chelsea (1-0), o brigadă condusă de Istvan Kovacs va fi la centru și în runda a treia a celei mai importante competiții europene intercluburi.

Astfel, meciul dintre Club Brugge (Belgia) și Atletico Madrid (Spania) va fi condus de Istvan Kovacs, ajutat la cele două linii de arbitrii-asistenți Vasile Florin Marinescu și Ovidiu Artene, cel de-al patrulea oficial fiind Horațiu Feșnic. Partida se joacă marți, 4 octombrie, de la ora 22, în Grupa B, pe stadionul Jan Breydelstadion din Bruges.

Ei vor fi completați de arbitrii nemți Bastian Dankert și Marco Fritz, prezenți în camera Video Assistant Referee.

Observator pentru arbitri va fi Drago Kos (Slovenia), iar delegat de joc din partea forului continental a fost desemnat Thura Win (Anglia).

În aceeași zi, Alexandru Deaconu a fost desemnat observator pentru brigada de arbitri condusă de italianul Daniele Orsato la meciul Eintracht Frankfurt (Germania) – Tottenham (Anglia), din Grupa D.

Articol de Daniel Lazăr

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!