Istvan Kovacs – jocul în cuvintele mele / Interviu pentru FRF.tv

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiun. 04, 2022
Istvan Kovacs (Captura FRF.tv)

Arbitrul finalei UEFA Conference League și-a spus povestea în exclusivitate pentru FRF.tv. Fă-ți acum cont gratuit sau descarcă aplicația din App Store pentru meciuri live, materiale originale, interviuri și acces în vestiarul echipei naționale!

Istvan Kovacs a retrăit experiența finalei Conference League dintre AS Roma și Feyenoord, cel mai important meci condus de o brigadă din România după aproape trei decenii.

Centralul a dezvăluit ce face înaintea unui meci la cel mai înalt nivel, dar si care este povestea fluierelor pe care le folosește încă de la începutul carierei. Tot în materialul exclusiv frf.tv, Kovacs își redă reacția din momentul în care a fost confirmat în lotul arbitrilor pentru Campionatul Mondial.

INTERVIUL EXCLUSIV ESTE AICI

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!