Istvan Kovacs arbitreaza primul meci din sezonul 2016-2017

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuiul. 15, 2016

istvan kovacs 8

Istvan Kovacs(foto:Getty Images) a fost delegat de catre C.C.A. sa arbitreze Supercupa României  ce se va disputa pe 16 iulie, pe Cluj Arena,si le va pune faţă în faţă pe Astra Giurgiu, caştigătoare a titlului Ligii 1, şi CFR Cluj, deţinătoare a Cupei României. Acesta va fi ajutat la cele 2 linii de catre Vasile Marinescu si Valentin Avram. Marcel  Bîrsan a fost desemnat arbitru de rezervă.Brigada va fi supervizata de catre Ioan Onicas.

In varsta de 31 de ani , Istvan Kovacs, a fost promovat de Comisia de arbitri a UEFA la categoria ”First”, a doua categorie după ”Elite”, in decembrie 2015.Debutul in fotbalul mare din Romania si l-a facut in forta, pe 25 iulie 2007, cand nu implinise inca 22 de ani. Partida pe care a condus-o a fost Supercupa dintre Dinamo si Rapid. Un debut cum probabil nici nu indraznise sa viseze. Dupa numai 3 ani devenea cel mai tanar arbitru FIFA din Europa.La acea vreme acesta declara „Delegarea m-a luat prin surprindere. Deja am emotii, dar sper sa le depasesc. stiu ca in mare parte de acest meci ar putea depinde si viitorul meu, insa ma voi descurca pentru ca ma simt pregatit”, conform gsp.ro.In 2013 a fost declarat „Cel mai bun arbitru din Liga 1 „,acesta fiind mereu cel mai bun la testele fizice.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!