Ioan Onicaş îşi serbează ziua de naştere la un meci din Liga I

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariudec. 03, 2015

Ioan Onicas_SS_598x443Ioan Onicaş îşi serbează ziua de naştere prin muncă, la un meci din Liga I. Chiar în ziua în care împlineşte 47 de ani, fostul arbitru asistent internaţional a fost delegat ca observator la jocul de Liga I dintre Dinamo Bucureşti şi CSMS Iaşi.

Ziua de 3 de decembrie este una cu totul specială pentru Ioan Onicaş, deoarece pe lângă faptul că acesta împlineşte 47 de ani, a fost delegat pentru a zecea oară ca observator în acest sezon. Astfel, acesta va fi prezent în această seară în tribunele stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare, de unde va observa partida intre Dinamo Bucureşti şi CSMS Iaşi.

Aceasta va fi cea de-a şaptea partidă din Liga 1 la care Onicaş a fost delegat în sezonul 2015 – 2016, iar pe lângă acestea a mai fost delegat la un joc din Cupa Ligii şi la două partide din Liga a II-a. Cu ocazia deplasării la Bucureşti, acesta se va deplasa şi la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului, unde va continua discuţiile privind finalizarea procedurii de recunoaştere a minifotbalului ca ramură sportivă în România.

Demersurile începute încă de pe vremea mandatului fostului ministru, Szabo Gabriela, cu care s-a întâlnit de trei ori pe această temă, Preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România va încerca să prezinte situaţia acestui sport şi noului Ministru al sportului, Elisabeta Lipă şi să analizeze împreună dezvoltarea şi viitorul acestei discipline sportive.

Continuarea articolului o gasiti aici.

Sursa: sportulsalajean.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!