Întâlnire CCA – instituții media înaintea primelor jocuri cu VAR în România

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiun. 30, 2022

Ca parte din procesul de implementare a sistemului VAR în fotbalul românesc, Comisia Centrală a Arbitrilor desfășoară și o etapă de informare a instituțiilor media și a comentatorilor partidelor din competițiile interne.

Supercupa României, CFR Cluj – Sepsi, din 9 iulie, va fi primul meci din fotbalul românesc cu VAR. Arbitrajul video va fi disponibil la toate partidele din Liga 1 începând cu acest nou sezon.

Până la startul competiției, Comisia Centrală a Arbitrilor organizează etape de informare a cluburilor participante în Liga 1, dar și a instituțiilor media și comentatorilor meciurilor.

Joi, 30 iunie, Alexandru Deaconu, manager implementare VAR în România, a fost prezent în redacția Gazetei Sporturilor. Acesta i-a informat pe cei 30 de jurnaliști GSP care au participat despre situațiile în care va interveni VAR, exemplificate cu clipuri de la partide din cupele europene.

Sesiunea care a durat aproximativ două ore s-a încheiat cu răspunsurile expertului VAR la toate curiozitățile jurnaliștilor.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!