INEDIT.In Fotbalul din Salaj,arbitrii sunt facuti KO de jucatori,chiar si involuntar!

Postat de Cosmin VaidaNici un comentariumai 23, 2015

1432128305received_946049092082709

Într-un meci din Liga a IV-a, un fotbalist a vrut să lovească mingea, însă a confundat “obiectul muncii” cu glezna cavalerului fluierului. Chiar dacă a primit îngrijiri medicale, “centralul” Cătălin Roşu nu a mai putut conduce partida de pe Gâlgău Arena, fiind schimbat de un “tuşier”

Cel mai spectaculos meci la ultimei etape din Liga a IV-a Sălaj a fost cel de pe Gâlgău Arena, în care s-a întâlnit vicecampioana Dumbrava Gâlgău şi CS Crasna. Sutele de spectatori din tribune au gustat din plin spectacolul din iarbă, care s-a terminat cu numai puţin de opt goluri, împărţite egal.

Jocul a fost presărat cu multe momente frumoase de fotbal, dar şi cu unul cel puţin interesant…. Cu cinci minute înainte de finalul primei reprize, Cătălin Roşu (unul dintre arbitrii monitorizaţi pentru Liga a III-a) a fost prins la mijloc între mai mulţi jucători care încercau să joace mingea, iar Rareş Hossu (CS Crasna) a confundat “obiectul muncii” cu glezna arbitrului din localitatea Var.

Urmările au fost grave, iar “cavalerul fluierului” a necesitat intervenţia asistenţei medicale! După minute bune de îngrijiri, cu chin – cu vai, tânărul arbitru a reuşit să ducă la bun sfârşit primul act.

La pauză, acesta a fost înlocuit cu “asistentul” Bogdan Cozorici, locul acestuia din urmă la linie, fiind luat de Ştefan Bîrjac (arbitrul jocului de juniori).  “Centralul” a reuşit să-şi îndeplinească bine atribuţiile, acordând chiar şi o lovitură de pedeapsă pentru echipa oaspete în prelungirile partidei, în urma căreia s-a stabilit scorul final.

sursa: sportulsalajean.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!