Incredibil unde s-a ajuns in Romania! “Antrenorul” a scos echipa de pe teren si a bruscat arbitrul, la un meci de copii! Jocul a fost oprit definitiv!

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariunov. 12, 2015

Partida dintre Viitorul Zalău şi Sportul Şimleu s-a terminat mai repede, după ce antrenorul de la Şimleu şi-a scos echipa din teren, după care l-a bruscat pe arbitru, fiind nemulţumit de o decizie a acestuia

Juniori_SportulSalajean_600x413Meci cu scântei la juniori D, la derby-ul etapei a VIII-a, dintre Viitorul Zalău şi Sportul Şimleu. Ambele echipe aveau mare nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa pentru primul loc, iar în aceste condiţii, jocul a fost extrem de disputat. Sportul Şimleu a condus cu 1 – 0, dar partida nu s-a mai terminat, după ce arbitrul Florin Ciobanu a acordat o lovitură de pedeapsă pentru Viitorul Zalău. În acel moment, antrenorul de la Şimleu – Romeo Olteanu şi-a scos echipa din teren, după care l-a bruscat pe arbitru, fiind nemulţumit de decizia acestuia.

Cel mai probabil, Viitorul Zalău va câştiga meciul la “masa verde”, dar va rămâne în spatele liderului la 6 puncte. Asta deoarece, în etapa de săptămâna trecută, CS Atletic a făcut scor cu Rapid Jibou şi a bifat a opta victorie consecutivă. Tot la juniori D, Luceafărul Bălan a obţinut prima victorie a sezonului, învingânt la limită pe Silvania Cehu Silvaniei. (Ionuţ Costinaş)

Mai multe amănunte în ziarul Sportul Sălăjean din 11 noiembrie!

Sursa: sportulsalajean.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!