In afara de echipa lui Hategan, Romania va mai avea doua reprezentante la Jocurile Olimpice

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumai 04, 2016

Albon+Hategan_frf_600x395

Teodora Albon și Ovidiu Hațegan vor oficia la Jocurile Olimpice 

FIFA a anunțat numele arbitrilor care vor conduce partide în competiția de fotbal la Olimpiada de la Rio.

Pe listă se regăsesc și ”centralii” Ovidiu Hațegan și Teodora Albon, reprezentanții României pentru turneul masculin, respectiv pentru cel feminin.

Alături de Ovidiu Hațegan, la Rio vor merge și asistenții din echipa sa, Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe. În timp ce Teodora Albon o va avea alături pe compatrioata Petruța Iugulescu.

Jocurile Olimpice de la Rio reprezintă al treilea turneu major din cariera lui Ovidiu Hațegan, după Campionatul Mondial U20 din 2015 și Campionatul European din Franța, la care va fi prezent.

Teodora Albon a fost prezentă atât la Campionatul European de fotbal feminin din 2013, cât și la Mondialul din Canada de anul trecut.

În competiția masculină, Europa este reprezentată de alți patru arbitri centrali: Cuneyt Cakir (Turcia), Sergey Karasev (Rusia), Antonio Miguel Mateu Lahoz (Spania) și Clement Turpin (Franța). Pentru turneul feminin au mai fost delegate de pe continentul nostru: Stephanie Frappart (Franța), Kateryna Monzul (Ucraina) și Esther Staubli (Elveția).

Turneul olimpic de fotbal va avea loc în perioada 3-21 august 2016, finalele urmând a se disputa pe celebrul stadion Maracanã.  

Sursa: frf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!