George Gaman arbitreaza derby-ul FC Steaua-ASA Targu Mures

Postat de Cosmin VaidaNici un comentariuapr. 27, 2015

george-gaman-dan-tautanSteaua şi ASA Târgu Mureş vor juca miercuri, de la ora 21:30, cu trofeul pe masă, în etapa a 29-a a Ligii 1. Cele două echipe sunt despărţite de un singur punct în clasament, astfel că va fi un duel mult aşteptat de public.

 În ciuda faptului că se vehiculau numele lui Alexandru Tudor, Istvan Kovacs şi Cristi Balaj, conducerea CCA l-a desemnat pe George Găman să arbitreze cel mai important meci al campionatului. „Centralul” e fratele fundaşului Valerică Găman de la Astra.

Găman va fi ajutat de asistenţii  Octavian Şovre şi Mircea Grigoriu,au fot desemnati si doi arbitri aditionali,iar acestia sunt George Radulescu si Marcel Birsan,in timp ce rezerva va fi Aurel Onita.

Totul a început cu fluierul de poliţist al tatălui său

George Găman a condus în acest sezon trei meciuri ale celor de la ASA Târgu Mureş, spre deosebire de numai unul al Stelei. În cele trei jocuri arbitrate de el, actuala echipă antrenată de Ciobotariu a remizat 2-2 cu CFR, a învins cu 1-0 pe FC Braşov şi a terminat la egalitate, 1-1, cu Pandurii.

În schimb, Găman a condus o singură partidă a Stelei în acest sezon. Şi nu a fost în campionat, ci în Cupa României, mai precis returul cu Petrolul din semifinale, când scorul a fost de 3-1.

Într-un material marca ProSport realizat în 2012, cu ocazia promovării lui în lotul A, George Găman spunea: „Arbitrajul e hobby-ul meu. Şi la trei dimineaţa dacă mă trezeşti şi mă pui să arbitrez, uite, aici, pe câmpul ăsta mă duc şi arbitrez. Asta îmi place mie. Când eram la Băileşti, tata avea fluiere de la Poliţie. Le luam şi mă jucam cu ele prin faţa blocului. Îmi plăcea sunetul lor. Coloram cartonaşe… e ceva care, parcă, a venit de când m-am născut. Chiar pun arbitrajul pe primul loc!”.

Arbitrul care va conduce derby-ul de miercuri dintre Steaua şi ASA Tg. Mureş nu va avea emoţii. El spunea în ProSport că i s-ar face cel mai mare bine dacă i s-ar încredinţa chiar „El Clasico”, Barcelona-Real Madrid

sursa prosport.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!