Gabriel Almas si Sergiu Corb,arbitrii anului 2014 in Salaj

Postat de Cosmin VaidaNici un comentariuapr. 19, 2015

1429441436imageCei doi cavaleri ai fluierului, proaspăt promovaţi în Liga a III-a au fost nominalizaţi de către CJA Sălaj într-un top pe anul trecut

Fotbalul sălăjean şi-a reluat activitatea mai greu în acest an, având în vedere schimbările care au avut loc la conducerea AJF Sălaj. Acest lucru a împiedicat şi buna desfăşurare a activităţii Comisiei de Arbitri, iar consfătuirea a fost amânată de mai multe ori şi din mai multe cauze. Până la urmă, arbitrii sălăjeni au susţinut testările teoretice şi fizice, vinerea trecută, când CJA Sălaj a organizat şi o mică festivitate de premiere a celor mai buni arbitri pe anul 2014. Pe primul loc la arbitri s-a clasat Gabriel Almaş, care în vara anului trecut a promovat în Liga a III-a, prin programul tinere talente.

Locul doi i-a revenit unui alt cavaler al fluierului care bate la porţile Ligii a III-a, este vorba de Cătălin Roşu, cel care este inclus în acel program de tinere talente, prin care a şi debutat în eşalonul superior. Podiumul este închis de Ionuţ Păuşan, un arbitru cu calităţi şi de mare perspectivă, care de câteva sezoane arbitrează şi în Campionatul Naţional de Juniori republicani.

La asistenţi, fără dubii primul loc îi revine lui Sergiu Corb, cel care a promovat în Liga a III-a tot anul trecut şi care deja a bifat peste 15 meciuri arbitrate la acest nivel. Bogdan Cozorici este pe locul 2 şi el fiind inclus în programul tinere talente, reuşind să arbitreze un joc în Liga a III-a. Pe poziţia a treia se clasează Asztalos Lorincz, unul dintre “tuşierii” mai vechi, dar cu mare experienţă.

sursa: sportulsalajean

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!