Foto & Video de la seminarul de vară pentru arbitrii din Liga 1

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiul. 12, 2022

În perioada 4-8 iulie, arbitrii din Liga 1 s-au reunit la Cheile Grădiștei, unde, sub coordonarea președintelui CCA, Kyros Vassaras, au participat la pregătirea dinaintea startului de sezon.

Oficialii de joc au avut un program plin înaintea primei ediții de campionat cu asistență video. Pe lângă testarea fizică, pe parcursul zilelor de seminar, aceștia au avut de trecut testări teoretice, au participat la ședințe de analiză video și și-au verificat constant cunoștințele din protocolul VAR.

Au fost dezbătute modificările din Legile Jocului și au fost analizate atât teoretic, cât și practic, cele mai delicate faze din jocul de fotbal: situații de acordare a unei lovituri de pedeapsă / simulări, situații privind jocul cu mâna și situații de ofsaid.

În ultima parte a perioadei de pregătire arbitrii au participat la simulări, alături de operatorii video, în mașinile VAR.

Supercupa României, CFR Cluj – Sepsi, de sâmbătă, a fost primul meci din competițiile interne care a beneficiat de asistență video.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!