Fostul asistent FIFA Cristian Nica arbitreaza la Campionatul Mondial al Artistilor Fotbalisti. Nationala Romaniei debuteaza astazi

Postat de Ionut BorcanNici un comentariumai 27, 2018

Fostul arbitru asistent FIFA ploiestean Cristian Nica (foto 1) se afla in Rusia, pentru a oficia la Campionatul Mondial al Artistilor Fotbalisti – „Art Football Moscova 2018”. El debuteaza maine, la centru, la partida dintre tara gazda si Kazakhstan. Jocul se va disputa de la ora 19:00, pe unul dintre terenurile echipei TSKA Moscova, si va putea fi urmarit in direct, pe site-ul “Art Football”: http://art-football.com/live/, care va transmite toate meciurile competitiei.  

Astazi, de la ora 16:00, in cadrul grupei B, debuteaza si nationala Romaniei, antrenata de ploiesteanul Daniel Chirita. Adversari vor fi artistii din Peru. Urmatoarele meciuri vor fi cu Argentina (29 mai) si Italia (31 mai).

Din lotul Romaniei fac parte, printre altii: Adrian Enache, Aurelian Temisan, Kamara si Andrei Stefanescu (Alb Negru). Pentru ca regulamentul permite, au fost selectionati si cativa jucatori activi din Liga a 4-a prahoveana: Cristian Dumitrache (Petrolul 95, figurant in serialul Atletico Textila), Decebal Nae (CS Banesti), Andrei Ciobanu (golgheterul Ligii a 4-a) si Vladimir Butufei (ambii CS Paulesti). De asemenea, din lot face parte si fostul petrolist Marian Grama, castigator al Cupei Romaniei, alaturi de Daniel Chirita, in 1995.

Tara gazda a turneului a oferit artistilor romani posibilitatea de a sustine un concert la festivitatea de deschidere „Art Football”, din 25 mai, pentru Centenarul Romaniei.

In urma cu 4 ani, tot la Moscova, nationala noastra reusea sa devina campioana mondiala.

Sursa foto: facebook /NationalaArtistilorFotbalisti; nafro.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!