Fostul asistent FIFA Cristian Nica a participat la consfatuirea arbitrilor buzoieni (VIDEO)

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumart. 04, 2015

Cristian Nica_CursArbBz_600x334

Arbitrajul buzoian se află pe o pantă ascendentă odată cu schimbarea preşedintelui Comisiei de Arbitri din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău. Sâmbătă şi duminică arbitrii buzoieni au efectuat testările anuale în prezența unui oaspete de seamă: purtătorul ecusonului FIFA, prahoveanul Cristi Nica.

Pentru prima dată, consfătuirea arbitrilor buzoieni din ligiile judeţene de fotbal a fost organizată în una din sălile Muzeului Judeţean, întrunirea „cavalerilor în negru” fiind asemănătoare cu cele organizate în liga a treia şi a doua.

Arbitrii buzoieni au efectuat, sâmbătă, testarile video şi teoretice, iar duminică, pe stadionul de atletism, au susţinut proba fizică. În cadrul şedinţei organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal, cu sprijinul Comisiei de Arbitri conduse de Marian Dorobanţu, a fost prezent tuşierul Cristi Nica, purtător al ecusonului FIFA din 2003 şi membru al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Nica are aşteptări mari de la „fluieraşii” buzoieni, zona noastră fiind una de care prahoveanul răspunde.

În ciuda faptului că Buzăul depăşeşte una din cele mai negre perioade din toate timpurile în privinţa prezenței în eşaloanele superioare, CCA dezvoltă deja programe pentru dezvoltare în care sunt incluși arbitri buzoieni. În cadrul întrunirii de sâmbătă au fost prezenţi arbitrii buzoieni din toate eşaloanele judeţene, alături de vicepreşedintele AJF, Adrian Petre, preşedintele Pompiliu Coşconea, precum şi întreg lotul de observatori buzoieni.

Sursa: buzaul-sportiv.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!