Fostul arbitru divizionar Pavel Roșală a încetat din viața. Dumnezeu să-l ierte!

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuian. 21, 2018

Din păcate, astăzi am primit o veste foarte tristă: sâmbătă, la ora 21:35, „nea Paul” (Pavel) Roșală a plecat dintre noi! S-a dus în ceruri, după domnul doctor Emil Vlaiculescu, părintele arbitrajului prahovean.

Pavel Roșală s-a născut la Ploiești, pe 5 septembrie 1939. Arbitru divizionar C, are în palmares și câteva jocuri, la linie, la nivelul fostei Divizii B.  

Nu cred ca există cineva in fotbalul județean care să nu-l fi cunoscut pe „nea Paul”, omul bun la toate. Un om care s-a confundat cu istoria arbitrajului prahovean, un om blând, un om cu suflet mare, care avea mereu o vorbă bună pentru cei din jur…

L-am întalnit prima dată în 1993, atunci când am început cursurile școlii de arbitri. De-a lungul anilor, am fost împreuna la multe jocuri, eu arbitru, domnia sa observator. Frumoase vremuri… Mai apoi am avut onoarea să fim colegi în structura de conducere a Comisiei Județene a Arbitrilor Prahova (2007-2010), unde am avut o colaborare foarte bună. Nici nu se putea altfel cu domnia sa. Nu aveai cum să te superi pe “nea Paul”. Ca o dovadă a aprecierii de care s-a bucurat, a facut parte din structura CJA indiferent de cine a fost președintele acesteia: Emil Vlaiculescu, George Andrei, Cristian Nica sau Marian Deaconu.

Am avut multe de învațat de la “Nea Paul”, așa cum au avut mulți dintre cei care l-au cunoscut… Dumnezeu să-l ierte si să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

PS: Sicriul cu trupul neînsufleţit se află depus la capela cimitirului Viișoara, din Ploiești. Înmormântarea va avea loc marți, 23 ianuarie, în jurul orei 11:30.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!