Fosta asistenta FIFA Carmen Neagu Morariu, comparata cu medicul lui Chelsea / “Arbitrajul mi-a dat posibilitatea sa cunosc o lume superba!”

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuian. 25, 2015

Carmen Neagu_medic_620x323

Steaua poate avea prima femeie in staff. Cel mai sexy medic din fotbalul romanesc ii ingrijeste pe fotbalistii de la Campina. N-ar spune „nu” unei oferte din Liga 1. Eva de la Chelsea e modelul ei. 

Inainte sa se faca medic, Carmen Morariu a fost 13 ani arbitru. E printre putinele romance care a ajuns in Liga. A arbitrat un sfert de finala in Liga Campionilor a fetelor. 

Reporter: Cum e viata unei femei la o echipa de fotbal inconjurata de atatia barbati?

Carmen Morariu: Sincera? Frumoasa! zambeste. Arbitrajul mi-a dat posibilitatea sa cunosc o lume superba! 

Fotbalistii nu-si fac probleme cand se accidenteaza – stiu ca vor ajunge pe mana ei. Carmen e echivalentul din Romania al doctoritei sexy de la Chelsea, Eva Carneiro.

„Eva chiar este o draguta, de cate ori apare la televizor, o admir!”, spune Carmen.

Medicul Campinei i-a vrajit si pe dinamovisti la meciul castigat in Cupa. Steaua ii poate face o oferta ca sa aiba grija de Tamas, Keseru si Chipciu. „Mi-ar placea, nu spun nu, dar toate la timpul lui”, spune ea. 

Reporter: Intre atatia fotbalisti, s-a mai intamplat sa te invite in oras, la o cafea, la o cina?

Carmen Morariu: S-a mai intamplat, da. 

Sursa: sport.ro (vezi video)

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!