FINALA ARBITRILOR! Video reportaj realizat de FRF.tv la ultimul act al Cupei României Betano, ediția 2022/2023

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumai 31, 2023

Ediția 2022/2023 a finalei Cupei României Betano a ajuns la final. Sepsi OSK s-a impus la loviturile de departajare în fața celor de la Universitatea Cluj.

Pentru acest joc, Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat următoarea brigadă: Cătălin Popa la centru, ajutat de asistenții Daniel Mitruți și Bogdan Gheorghe plus al patrulea oficial, Iulian Dima. În camera VAR s-au aflat Istvan Kovacs și Andrei Chivulete.

FRF.tv vă prezintă un video reportaj de la ultimul act al Cupei României Betano cu arbitri acestei întâlniri. Pentru Cătălin Popa a fost prima finală pe care a condus-o la centru, iar acest lucru s-a întâmplat la 13 ani de când a ajuns în primul eșalon. În camera VAR, Istvan Kovacs a fost cel care l-a ajutat pe centralul argeșean, acesta fiind prezent la Sibiu între o semifinală, Manchester City – Real Madid (4-0), și finala Ligii Campionilor, programată pe 10 iunie, la Istanbul, când va fi al patrulea oficial.

Vezi într-un video FRF.tv imagini inedite la stadion cu arbitri meciului disputat miercuri, 24 mai, pe stadionului Municipal din Sibiu (click aici).

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!