EURO U21: Oficiali români, delegați în ultima etapă a fazei grupelor

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiun. 27, 2023
Andrei Chivulete / Foto: Sport Pictures

Marți, 27 iunie și miercuri, 28 iunie, vor avea loc meciurile din ultima etapă a grupelor turneului final al Campionatului European U21, găzduit de Georgia și România. La trei dintre aceste jocuri vot fi prezenți oficiali din țara noastră.

Astfel, la meciul dintre Spania și Ucraina, din Grupa B, care va avea loc marți, 27 iunie, pe Stadionul Giulești, de la ora 21:45, Andrei Florin Chivulete va fi cel de-al patrulea oficial într-o brigadă de arbitri din Lituania, compusă din Donatas Rumsas, Aleksandr Radius și Dovydas Suziedėlis.

O zi mai târziu, la partida dintre Anglia și Germania, din Grupa C, care se va juca pe Adjarabet Arena din Batumi, de la ora 19:00, Horațiu Feșnic va fi rezervă în brigada de arbitri din Azerbaidjan, formată din Aliyar Agayev, Zeynal Zeynalov și Akif Amirali.

În aceeași zi, Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale de Arbitri din România, va superviza brigada condusă de belgianul Erik Lambrechts la meciul dintre Italia și Norvegia. Partida, contând pentru Grupa D, se va juca de la ora 21:45, pe Cluj Arena.

Articol de Daniel Lazăr

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!