Echipele lui Kovacs și Hațegan arbitrează Franța în Liga Națiunilor

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuaug. 28, 2020

Kovacs și Hațegan arbitrează campioana mondială

Cei doi arbitri români împreună cu brigăzile lor vor conduce partidele pe care naționala Franței le va disputa în Liga Națiunilor în luna septembrie.

Mai întâi, pe 5 septembrie, la Solna, Istvan Kovacs se va afla la centru la partida Suedia – Franța. El va fi ajutat la cele două tușe de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce al patrulea oficial va fi Marius Avram.

Apoi, pe 8 septembrie, o altă brigadă românească în frunte cu Ovidiu Hațegan va arbitra partida Franța – Croația, reeditarea finalei Cupei Mondiale 2018, pe Stade de France. Hațegan îi va avea alături pe asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, precum și pe al patrulea oficial Sebastian Colțescu.

Ambele jocuri fac parte din grupa 3 a Ligii A în care se mai află și naționala Portugaliei.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!