Echipa lui Istvan Kovacs va oficia în semifinalele UEFA Nations League

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiun. 14, 2023
Foto: FRF/UEFA

În această săptămână vor avea loc meciurile din cadrul semifinalelor UEFA Nations League, la unul dintre acestea urmând a oficia o brigadă de arbitri din România.

Astfel, partida dintre Țările de Jos și Croația a fost încredințată de către forul continental lui Istvan Kovacs, care va fi ajutat la cele două linii de către arbitrii-asistenți Vasile Florin Marinescu și Mihai Ovidiu Artene, cel de-al patrulea oficial fiind Halil Umut Meler (din Turcia). În camera VAR se vor afla Bastian Dankert și Sören Storks (ambii din Germania), întreaga brigadă de arbitri fiind supervizată de către Gianluca Rocchi (din Italia). Delegat de joc din partea UEFA a fost desemnat Mark Blackbourne (Marea Britanie).

Partida dintre Țările de Jos și Croația va avea loc miercuri, 14 iunie, de la ora 21:45, la Rotterdam, pe stadionul Feijenoord De Kuip.

În cealaltă semifinală, se vor întâlni, o zi mai târziu, de la aceeași oră, la Enschede, pe FC Twente Stadion, echipele reprezentative ale Italiei și Spaniei.

Articol de Daniel Lazăr

SURSA: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!