Echipa lui Istvan Kovacs, meci in play-off-ul Ligii Campionilor

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuaug. 30, 2023
Foto: UEFA/FRF

„Centralul” român a fost delegat de UEFA la partida Copenhaga (Danemarca) – Rakow (Polonia), returul play-off-ului Ligii Campionilor.

Partida este programată miercuri, 30 august, cu începere de la ora 22:00, pe Parken, în Copenhaga. În tur, danezii s-au impus cu 1-0.

Istvan Kovacs îi va avea alături pe asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce al patrulea oficial va fi Horațiu Feșnic. În camera VAR se vor afla, din Țările de Jos, Pol van Boekel și Dennis Higler.

Rakow, campioana Poloniei, îi are în componență pe internaționalii români Deian Sorescu și Bogdan Racovițan.

Tot în play-off-ul cupelor europene, de această dată în Europa League, Alexandru Deaconu va fi observator de arbitri la partida Aberdeen (Scoția) – BK Hacken (Suedia). Acesta va superviza o brigadă condusă la centru de Daniel Sierbert (Germania).

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!